Bekijk het programma in Tilburg

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 april is Moving Futures Festival te zien in De Nieuwe Vorst in Tilburg.

Tijdens de eerste dag van MFF presenteert Charlotte Goesaert (maker bij onze partner DansBrabant) een teaser van de voorstelling whatchamacallit. Later op de avond voert ze samen met de andere makers een ‘artistic dialogue’ over de verhalen die in lichamen besloten liggen en hoe ieder die binnen de eigen maakpraktijk vormgeeft.

“In whatchamacallit zet choreograaf Charlotte Goesaert uiteenlopende vormen in om een sfeer van sterke intimiteit te creëren. Met name het gebruik van tekst en geluid is indrukwekkend.” Marijn Lems, Theaterkrant whatchamacallit is op 10 mei in De Nieuwe Vorst te zien.

Tijdens de pauze op de tweede dag van MFF presenteert Peeled Collective een speciale versie van hun installatie Yellow days, yellow haze: een installatie-voorstelling over twee mensen die zich hebben geïsoleerd van een leven dat te overweldigend was. Als publiek wordt je  uitgenodigd wordt om samen met hen in de verstilling plaats te nemen. Voor Yellow days, yellow haze werkte Peeled Collective in kader van Makershuis Tilburg in huis bij DansBrabant.

Schrijf je in
onze nieuwsbrief